Beställningstur

Boka hela M/S Emma för dig, dina vänner eller ditt företag

Ta med arbetskollegorna, familjen, vännerna eller din käresta på en utflykt med M/S Emma på Storsjön. Vi kan erbjuda upplevelserika och inspirerande båtturer som passar de allra flesta smaker, även för de yngsta i familjen. Vi tar dig kort och gott till Storsjöns mest intressanta platser där resan dit är lika underhållande som målet.

Vi skräddarsyr din kryssning utifrån dina önskemål och de behov du har. Oavsett om det är en jubileumsmiddag, ett bröllop, ett företagsevent eller helt enkelt en trevlig tur i glada vänners lag – allt kan vi hjälpa till med. Vårt nätverk av matleverantörer, trubadurer och konferensanläggningar står till ditt förfogande tillsammans med M/S Emma. Varje resa är unik och vi vill därför sätta ihop just din resa tillsammans med dig. Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss.

Klicka här om du vill öppna en PDF med körtider för Emma mellan olika platser på Storsjön  Lathund för Emmatider

Gör din beställningstur till något extra

Förlängd tur

När ni bokar M/S Emma så är ni inte bundna av de ordinarie tider som båten går. Starta er resa direkt på morgonen eller sent på kvällen. Ni bestämmer själva.

Trubadur

Skulle ni önska lite livemusik? Ta med er egen trubadur på båten eller kontakta oss så hjälper vi er skaffa livemusik som förgyller er resa på storsjön.

Egna stopp

Välj ut egna stopp som ni önskar göra på vägen, eller planera en helt egen rutt. Se de gömda områdena i Storsjön, plocka upp en bekant vid en brygga, ni väljer själva.

Mat

Vi har ett långt, gediget samarbete med flera restauranger och kockar som kan leverera mat till våra turer. Kontakta oss mer era önskemål så återkommer vi med förslag.

Quiz

En populär aktivitet är att hålla en quiz av någon form på båten under resan. Håll er egen, eller kontakta oss så kan vi boka en aktivitetsledare som gör kvällen minnesvärd.

Alkohol

Om ni önskar alkohol till er beställningstur så kan vi erbjuda det i samarbete med någon av våra partners. Kontakta oss för mer information.

Har du ett eget förslag eller önskemål som inte faller inom det vanliga? Vi kan inte lova er att ni kan åka luftglidare bakom båten,
men vi är stolta över vår förmåga att anpassa oss efter våra kunders önskemål. Så kontakta oss gärna med era idéer!

Turförfrågan