Nyheter

Från oss på M/S Emma

Emma leder lyskvällen 2020!

Tidigare meddelade vi att den ordinarie trafiken med Emma på Storsjön inte blir av i år. För första gången på 40 år skulle Emma bli kvar på land. Men nu är vi mycket glada över att meddela att det blir sjösättning även denna sommar! Sten-Åke ”Stenna” Holmström, välkänd företagare i Sandviken, betalar för att Emma ska sjösättas och vara ledbåt under den traditionella lyskvällen på sjön.

– Det kommer inte på fråga att Emma inte ska leda lyskvällen, säger ”Stenna” som själv är båtägare och vet vilket stort värde arrangemanget har för både båtägare och boende runt sjön. 
-Lyskvä
llen är ett väldigt speciellt arrangemang och ett fantastiskt skådespel!

Det finns därmed möjlighet att hyra Emma för beställningsturer. Om det finns intresse kan Emma sjösättas redan tidigare i augusti.

Beställningar bör göras senast sista juni. Det innebär att företag, föreningar och privatpersoner kan hyra fartyget och själva ta med passagerare (förstås i enlighet med myndigheternas bestämmelser som kan komma att råda i augusti).

Sten-Åke Holmström har ännu inte bestämt hur han kommer att göra med sällskap ombord på Emma under lyskvällen.

– Det får bli en senare fråga. Det viktigaste nu är att se till att Emma sjösätts. Det är självklart för mig, säger han.

    • Turlistan är fortfarande inställd.
    • Lyskvällen äger rum den 29 augusti.

Fler nyheter

Nytt datum Lyskväll 2023

Nytt försök nu på Lördag den 2 September. Hoppas vädrets makter är med oss denna gång så vi får en fin lyskväll med stor uppslutning.